Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Μετά από 37 χρόνια τα σουπερ μάρκετ ΙΝΚΑ έγιναν ΣΥΝ.ΚΑ

Στο πλευρό των Κρητικών εδώ και σχεδόν 4 δεκαετίες με περισσότερα από 50 καταστήματα σε Κρήτη και Αιγαίο, ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Καταναλωτών Κρήτης, θα συνεχίσει να προσφέρει τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του με άλλο όνομα καθώς από ΙΝΚΑ γίνεται ΣΥΝ.ΚΑ.
Στην ανακοίνωση του συνεταιρισμού αναφέρονται τα εξής:
"Τα ΙΝΚΑ είναι ένας συνεταιρισμός εμπνευσμένος από τις αξίες της ελληνικής οικογένειας και τα πολύτιμα δώρα της γης και του τόπου μας. Είναι μια ουσιαστική προσπάθεια στήριξης της τοπικής παραγωγής, που φέρνει κοντά πόλεις και νησιά της Ελλάδας, μέσα από τα εκλεκτότερα τοπικά προϊόντα. Μια επιχείρηση ανθρώπινη, προσανατολισμένη στην κοινωνία, στη βελτίωση της ζωής μας. 
Στα ΙΝΚΑ, εδώ και 37 χρόνια είμαστε δίπλα σας. Σήμερα, γινόμαστε ΣΥΝ.ΚΑ και ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά σας, με 50 καταστήματα σε Κρήτη και Αιγαίο.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και συνεχίζουμε μαζί, δεσμευμένοι απέναντι τόσο σε εσάς, όσο και στις αξίες και τις αρχές που μας διακατέχουν όλα αυτά τα χρόνια: 



Πιστεύουμε στη συλλογικότητα
Όλοι μαζί, τα καταφέρνουμε καλύτερα. Αυτή είναι η σκέψη που μας συνοδεύει σε κάθε απόφαση και κίνησή μας. Έτσι, ένα μέρος των κερδών επιστρέφεται εν είδη μερίσματος σε περισσότερα από 5.500 μέλη μας, ενώ τα υπόλοιπα, επανεπενδύονται με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητάς μας και την προσφορά ολοένα και μεγαλύτερης γκάμας προϊόντων, σε πιο συμφέρουσες τιμές.

Το S. Market ΙΝΚΑ έχασε την αγωγή για όνομα και σήμα! – Καλείται να πληρώσει αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου