Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Νεκρός εντοπίστηκε ο 33χρονος που αγνοείτο στη Ζάκυνθο


Το αυτοκίνητό του βρέθηκε πεσμένο σε βαθύ πλημμυρισμένο χαντάκι, ενώ η σορός του εντοπίστηκε τρία χιλιόμετρα μακριά


Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα ο 33χρονος που αγνοείτο στη Ζάκυνθο από τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η σορός του βρέθηκε σε χείμαρρο, τρία περίπου χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου είχε βρεθεί το πρωί το αυτοκίνητό του.
Τον νεαρό βρήκε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο ακολούθησε το ρεύμα των υδάτων και τον εντόπισε κάτω από ένα δέντρο. Στην συνέχεια στο σημείο έσπευσαν οι άντρες της ΕΜΑΚ που απεγκλώβισαν νεκρό τον άτυχο Ζακυνθινό.
Ο νεαρός άντρας είχε βγει χθες το βράδυ με παρέα για να διασκεδάσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η αστυνομία γνωρίζει ότι μέχρι τις 02:30 τα ξημερώματα ο 33χρονος βρισκόταν σε μπαρ της Ζακύνθου. Στην συνέχεια τα ίχνη του χάθηκαν.

Περίπου στις 08:00 το πρωί, συγγενής του ειδοποίησε τον αδελφό του, ότι το αμάξι του 33χρονου βρισκόταν πεσμένο σε βαθύ πλημμυρισμένο χαντάκι στο χωριό Βανάτο, μερικά μόλις χιλιόμετρα από το σπίτι του. Ο αδελφός του αμέσως ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία Ζακύνθου και την αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το χαντάκι που βρέθηκε το αμάξι ήταν γεμάτο νερό από τις βροχές ενώ ο οδηγός δεν βρέθηκε μέσα σε αυτό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου