Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Αυτό είναι το τέταρτο ζευγάρι της σειράς... μετα το τελος Τσιμιτσέλη...

Έκλεισε και ο τελευταίος, ολοκληρώθηκαν τα ζευγάρια. Ποια είναι τα δύο καινούρια πρόσωπα;
Ολοκληρώθηκε το παζλ της αγαπημένης σειράς του Alpha, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα βλέπουμε τις ιστορίες τεσσάρων ζευγαριών, των γνώριμων: Αντώνη Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και δύο νέων.
Αρχές Ιουλίου μάθαμε ότι έκλεισε επισήμως το τρίτο ζευγάρι της σειράς, η Νάντια Κοντογεώργη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Σε αυτούς τους δύο ηθοποιούς ο Alpha ποντάρει πολλά και κυρίως την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του τηλεοπτικού κοινού για τη σειρά. Η αλήθεια είναι ότι η Μουρμούρα, παρά τις …κακουχίες που είχε να αντιμετωπίσει στην τρίτη της σεζόν, στο τέλος κατάφερε να πάρει μαζί τις τους τηλεθεατές ηλικίας 15-44.


Με το τείχος ελληνικών σειρών που ύψωσε ο ΑΝΤ1 στην prime time ζώνη από τις 20:00, τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους ήρωες της σειράς. Ωστόσο, οι νέοι ψήφισαν Μουρμούρα σε ποσοστό 30,8% και έδωσαν στο σίριαλ την πρωτιά.





Ήρθε η ώρα, λοιπόν που η Μουρμούρα γυρίζει σελίδα και ετοιμάζει πρεμιέρα για πρώτη φορά με τέσσερα ζευγάρια. Το νεαρής ηλικίας ζευγάρι που θα ενταχθεί στη σειρά είναι η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος.


http://www.zappit.gr/seires/min-archizeis-ti-mourmoura-afto-einai-tetarto-zevgari-tis-seiras/487081
http://kafedakigr.blogspot.com/2016/09/blog-post_73.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου